Inspiration til 6.-9.-klasserne

Undervisning udenfor

Udeaktivteter til din fagundervisning

Bettina Lerche har lavet en række udeaktivteter til fagundervisningen.

Find dem her:

Undervisning udenfor

Inspirerende Webinar med aktiviteter til din udeundervisning målrettet 6.-9.kl

Deltag på Webinar, hvor du får konkrete aktiviteter målrettet alle fag, så din udeundervisning er godt kørende - allerede dagen efter!

Webinaret indeholder også tips & tricks til, hvordan du strukturerer din udeundervisning så den bliver en succes.

Kursusholder, Bettina Lerche, er en inspirerende og erfaren udeunderviser, forfatter og konsulent i Læring i Bevægelse.

Tilmeld dig her:

Webinar onsdag den 27. maj kl. 14.15-15.30

Webinar tosdag den 28. maj kl. 14.15-15.30

Fjernundervisning

På emu.dk finder du inspiration til fjernundervisning.

Du finder blandt andet:

• Hjælp til lærere i forhold til undervisning hjemmefra
  • Ideer til hjemmeundervisning i indskoling, mellemtrin og udskoling
  • 10 gode råd til fjernundervisning med god balance mellem skolen og hjemmet

Link til fjerundervisning hos emu.dk​

Minecraft

Minecraft Build Challenge

Er du interesseret i Minecraft i den undervisning, så se her. Microsoft har sammen med Teknologipagten/Teksperimentet planlagt en build challenge i Minecraft: Education Edition. Denne build challenge tager afsæt i en mission fra den virkelige verden, og som er meget relevant lige nu.

Selve byggeriet starter den 20. Maj hvor missionen afsløres for eleverne ved et online live event (eller på video efterfølgende). Vi hjælper lærerne i gang med live sessioner den 6. Maj (intro session) og Den 13. Maj (teknisk Q&A). Alle kan være med.

Alle skoler har adgang til Mincraft indtil sommerferien.

Læs mere og få den fulde plan for forløbet her: https://aka.ms/MinecraftBattle

Meebook Webinar

Meebook tilbyder en række webinars om fjernundervisning. Fokus er på hvordan Meebook kan bruges til at dokumentation af den nød-/fjernundervisning der foregår i 6.-10. klasse, med konkrete eksempler i forløb og elevplan. Webinarerne er gratis og du læse mere på nedenstående link.

Meebook weinar om fjernundervisning​

Gode råd om fjernundervisning - en Pixi

Vi har samlet erfaringer om fjernundervisning i en let og overskuelig Pixi. Lige til at gå til. Her finder du gode råd til at strukturere din fjernundervisning.

5 tips til fjernundervisning

Hvordan skaber man egentlig et godt setup for et videomøde med eleverne? Se med her, når Morten og Kristine fra Birkerød skole demonsterer - do´s and don´ts - når du laver videoopkald.

5 tips til fjernundervisning​

Trivsel for alle børn i forbindelse med Covid-19

Gode råd til lærere og pædagoger i forbindelse med den gradvise kontrollerede genåbning af skolerne. Læs om struktur og forventninger, samt hvordan man kan tale med børnene, herunder børn med flytningebaggrund, om Covid-19 i den nuværende situation.

Podcast om fjernundervisning

Find inspirtion og gode råd om at fjernundervise når Jakob Hansen Podcaster om fjerundervisning. I samarbejde med Kompas belyser Podcasten hvordan fjerundervisningen kan gribes an og hvordan kommuner og skoler arbejder med fjerundervisning i praksis.

Følg linket til podcasten - der kommer nye afsnit hver uge.

Podcast: Under:vis​

Sådan kan du hjælpe flygtningebørn under skolelukning

Artiklen forklarer kort, hvorfor vi skal være særlig opmærksomme på elever med flygtningebaggrund. Der gives 5 gode råd til både lærere og forældre, som også er væsentlige at forholde sig til når skolen åbner igen.

Sådan hjælper lærere flygtningebørn under skolelukning​

Adgang til Mincecraft Education

ikon

I skolelukningsperioden har skolerne adgang til Minecraft Education